Pintaremontti

Teemme pintaremontoinnissa perinteisen maalauksen, tapetoinnin, ja lattiamateriaalien tai väliovien vaihtojen lisäksi sinulle myös uusia väliseiniä, huoneita, vaatekaappeja, vaatehuoneita, parven, saunan tai mitä vain muuta sinä tarvitsetkin saadaksesi kodistasi sinun näköisen.

Pienilläkin remonteilla saadaan asuntosi ilme kohenemaan huomattavasti ja sen arvoa kohotettua. Esimerkiksi seinät maalaamalla ja vaihtamalla kulunut lattiamateriaali uuteen laminaattiin tai parkettiin on mahdollista parantaa huomattavastikin  asuntosi ulkoasua.

Usein pintaremonteilla tuntuu olevan kova kiire aloituksen suhteen, joko on ostettu uusi asunto mihin pitäisi tehdä muuttoremontti ennen kuin vanha koti on lähdössä alta tai ollaan tekemässä myyntiremonttia ja olisi kiire saada asunto houkuttelevan näköiseksi. Pyrimmekin siihen, että meillä olisi jatkuvasti valmius aloittaa pintaremontteja nopeallakin aikataululla.

Pystymme pääsääntöisesti aloittamaan pintaremontin viikon sisällä talonyhtiön myöntämästä remonttiluvasta, mikäli pintaremonttisi vaatii talonyhtiöllä hyväksytetyn remonttisuunnitelman. Parasta kuitenkin on ottaa yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ennen remontin alkua, jotta voimme varmistaa että meillä on käytettävissä sopivat työntekijät sinun remonttiisi juuri sinun haluamanasi ajankohtana.