Kattoremontti

Helppo ja huoleton kattoremontti

Tornion Rakennussaneeraukselta saat ammattitaidolla yksityiskohtia myöten viimeistellyn vesikaton asennettuna.

Paikalliset asentajat, pitävä remonttisuunnitelma sekä alan parhaat materiaalit takaavat sen, että katostasi tulee kestävä, laadukas ja huoliteltu.

Ilmainen katon kuntoarvio

Kartoitamme kanssasi mikä on nykyisen katon kunto ja kattoremontin tarve. Määrittelemme yhdessä katollesi soveltuvan ja kestävän katemateriaalin.

Pitävä remonttisuunnitelma

Remonttisuunnitelmassa on eriteltynä selkeästi toimitussisältö asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Asiakkaan hyväksyttyä suunnitelman, teemme kirjallisen urakkasopimuksen ja sovimme aikatauluista. Kirjallisella sopimuksella yllätyksiä ei tule.

Paikalliset asentajat

Paikalliset ja ammattitaitoiset asentajamme tekevät sinulle uuden katon. Tarvittaessa meidät saa paikalle lyhyelläkin varoajalla.

Alan parhaat materiaalit

Meillä on laaja valikoima kattoja, sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita. Ota yhteyttä niin katsotaan sinun katollesi sopivat ja kestävät kattotuotteet.

Siivouksen ja vanhojen materiaalien kierrätys

Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi huolehdimme, että työmaa jää siistiin kuntoon ja viemme kaikki jätteet pois.

Pitkät ja pitävät takuuajat

Kattoremonttiimme kuuluu aina pitävät takuuajat. Valmistaja antaa katemateriaalille materiaalista riippuen jopa 30 vuoden takuun ja meiltä saat pitävän asennustakuun.

Katto on se, joka suojaa taloasi niin sateelta, tuulelta, auringonsäteilyltä kuin lumeltakin.

Meiltä hoituu niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vanhan katon purkamisesta aina loppusiivoukseen asti. Kattoasentajamme hoitavat urakan sovitussa aikataulussa ja sovitulla hinnalla. Tiivis yhteistyö materiaalivalmistajien kanssa takaa sen, että käytössämme on aina alan parhaat tuotteet edulliseen hintaan. Kattoja teemme kaikista mahdollisista katemateriaaleista, oli toiveesi uudeksi kattomateriaaliksi huopakatto, peltikatto tai tiilikatto.

Vaihdamme myös katon muotoa tasakatosta harjakatoksi tai pulpettikattoja mansardikatoiksi tai mitä tahansa mitä rakennuskaava antaa myöten. Samalla voimme tietysti rakentaa myös niin kattoikkunat kuin parvekkeetkin. Hoidamme katon muutostyöt aina rakennesuunnitttelusta ja rakennusluvan hakuprosessista lähtien toteutukseen asti.

Ota yhteyttä ja laitetaan sinun kattosi kuntoon!

Pyydä nyt katostasi kuntoarvio!

Kartoitamme kanssasi mikä on nykyisen katon kunto ja kattoremontin tarve.
Määrittelemme yhdessä katollesi soveltuvan ja kestävän katemateriaalin.
 

 

 

Puh. 040 743 7545

info@31.217.196.205