Julkisivuremontti

Onko julkisivuremontti ajankohtainen?

Hyvin hoidettu ja toimiva julkisivu on ehjän katon kanssa tärkein asia talossa, jotta sinä ja perheesi ette kärsi talosta johtuvista terveysongelmista. Hyvännäköinen uusittu julkisivu nostaa myös huomattavasti talosi arvoa.

Me teemme sekä huoltomaalauksia kuin uusimme koko julkisivumateriaalinkin. Usein samalla halutaan myös säästää energiaa ja luontoa. Julkisivuremontin yhteydessä onkin hyvä paikka lisätä lämmöneristystä ja/tai vaihtaa ikkunat lämmityskulujen pienentämiseksi edullisin kustannuksin.

Julkisivuremontin kestot vaihtelevat luonnollisesti riippuen siitä mitä tehdään. Pienempien toimenpiteiden kuten talojen huoltomaalausten kesto on noin 3-5 päivää riippuen talon koosta ja julkisivun kunnosta, kun taas täydellinen julkisivun uusiminen vie noin 2 viikkoa pientaloon.

Julkisivuremontin ajan on aivan mahdollista asua normaalisti. Ainoastaan rapatuissa taloissa rappauksen täydellinen uusiminen on meluavampi työvaihe, muutoin julkisivuremontti ei aiheuta hirveästi haittaa asumiselle.