Remontointi

Täydelliset saneeraukset asiakkaitten toiveiden mukaan

Huoneisto ja liiketilaremontit

Suunnittelemme ja toteutamme huoneisto- ja liiketila pintaremontit kaikenkattavasti avaimet käteen periaatteella. Huoneistojen saneeraukseen voi sisältyä esimerkiksi parkettien vaihto, ovien, ikkunoiden, kattojen ja muiden pintojen maalausta tai vaikkapa kiintokalusteiden, ovien, listojen ym. asennusta ja vaihtoa.

Teemme huoneistoremontteja pienestä pintaremontista isompiin huoneistosaneerauksiin ja tarvittaessa kierrätämme purkujätteen.

Kattoremontit

Meiltä saat ammattitaidolla yksityiskohtia myöten viimeistellyn vesikaton asennettuna. Kattoremonttia suunnitellessasi voit tarvittaessa pyytää arvioimaan oman kattosi kunnon. On valintasi sitten peltikate, tiilikate tai huopakatot.

Ikkunaremontit

Uudet ikkunat parantavat asumismukavuutta ja tuovat säästöä lämmityskuluissa. Meiltä saat ikkunat asennettuina, tarvittaessa kerromme eri vaihtoehdoista ja autamme valitsemaan sopivan mallin.

Ulkovuorausremontit

Keittiöremontit ja kalusteasennukset

Kaikki työt ja tarvikkeet lattiasta kattoon, putkista sähkötöihin loppusiivousta unohtamatta.

Tasoite-, maalaus- ja laatoitustyöt

Niin sisä- kuin ulkopintojenkin tasoitus ja maalaus. Kaikenlaiset seinä- ja lattialaatoitukset pohjatöineen, märkätiloja vesieristyksineen unohtamatta.

Ikkunoiden ja ovien vaihdot ja remontit

Palovahinkosaneeraukset

Siivoukset, otsonointi ja hajunpoistot.

Vesivahinkojen kuivauspalvelut

vesivahinkojen kartoitus-, kuivaus- ja korjaustyöt

Kosteuskartoitukset

Kylpyhuoneiden kosteusmittaukset, rakenteiden kosteusmittaukset, vuodon etsinnät jne.

Sisustustyöt

Tapetoinnit, listoitukset  ym.