Keittiöremontti

Toteutamme kaikki keittiöremontit “avaimet” käteen periaatteella, jossa sinun ei tarvitse huolehtia kuin keittiökalusteiden valinnasta, missä toki myös autamme sinua tarvittaessa.

Ennen kuin keittiökalusteita voi tilata tulee keittiökalusteiden paikat mitata tarkasti. Usein järkevintä on tilata mitoitus ja suunnittelu suoraan haluamaltasi keittiökalustevalmistajalta, jolloin vastuu mitoituksesta ja kalusteiden yhteensopivuudesta on keittiövalmistajalla.

Pyytämällä paikan päälle juuri haluamasi keittiövalmistajan edustajan saa hän myös parhaiten kuvan minkälaiset ratkaisut sopivat juuri sinun keittiöösi.

Keittiökalusteiden asennus

Asennamme eri keittiövalmistajien keittiökalusteet ammattitaidolla. Oli haluamasi keittiökalusteet niin A La Cartelta, Ikeasta, dealilta, Elegalta tai miltä muulta keittiövalmistajalta tahansa hoituu sen asennus meiltä. Me totta kai myös hankimme ja tuomme paikan päälle kaikki keittiökalusteet miten vain sovitaankin.

Muu remontointi keittiökalusteiden asennuksen lisäksi

Useimmiten teemme keittiöremontin samalla kuin teemme asunnossanne/toimitiloissanne muitakin remontteja kuten pintaremontointia eli esim. lattian laatoitusta, lattialämmityksen asennusta, vesipisteiden siirtoja, väliseinien purkamista tai rakentamista, baaritiskien rakennusta, ruokailutilan yhdistämistä keittiöön, parketin hiontaa, sähköpistorasioiden tai valaisinten lisäystä ym. remontointia. Ne kaikki hoituvat meiltä samalla kertaa kun muukin keittiöremontti hoidetaan.

Keittiöremontin kesto

Keittiöremontti kestää usein noin viikon jos puretaan vanha keittiö, tehdään tarvittavat laatoitus tai muut lattiatyöt ja asennetaan uudet keittiökalusteesi. Keittiöremontti voidaan aloittaa tarvittaessa nopeastikkin mikäli haluamasi keittiökalusteet vain ovat nopeasti saatavilla.

Keittiöremontin aloituksen edellytyksenä on talonyhtiöissä asuvilla lisäksi remontti-ilmoituksen teko isännöitsijälle, minkä hoidamme tietysti puolestasi, jotta keittiöremontti on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi.