Vesivahinkosaneeraus

Kun vesivahinko on yllättänyt, pyydä ammattilainen apuun.

vesivahinkosaneeraus

Hoidamme vesivahinkosaneeraukset kuivauksineen ja korjaustöineen vankalla ammattitaidolla. Olipa vesivahinko sattunut sitten yksityiskodissa tai yrityskohteessa, me hoidamme kohteen kuntoon. Mitä nopeammin kuivaus aloitetaan, sitä paremmat mahdollisuudet rajoittaa vahinkojen laajuus ja lyhentää kuivumisaikaa. Käynnistämällä kuivaus nopeasti ja tehokkaasti voidaan säästää suuria summia.

Kuivaus:

Lattia- ja seinäeristeiden kuivaukseen käytettävä tekniikka on yksinkertainen: märän rakenteen läpi pyritään siirtämään mahdollisimman suuri määrä kuivaa ilmaa. Kuiva ilma johdetaan rakenteeseen suoraan kuivaimesta. Ilmavirtausten ohjaamiseksi rakenteisiin on ehkä porattava ilmanpoistoreikiä.

Jälkityöt:

Kuivauksen jälkeen puretaan tai korjataan mahdolliset vedestä vaurioituneet rakennusosat ja palautetaan rakennuskäyttö kuntoon. Lisäksi on tärkeää poistaa vesivahingon aiheuttaja ja varmistua, ettei vesivahinko pääse toistumaan. Kaikki remonttipalvelumme ovat luonnollisesti käytössäsi vesivahinkokorjausten yhteydessä.

Oli kyseessä sitten pieni tai massiivinen vesivahinko, meiltä löytyy osaava henkilökunta ja tehokas laitteisto vesivahingon kuivaukseen ja tilojen jälkikorjaukseen.

Vesivahingon korjaustyöt käyntiin?

Meihin saat yhteyden ja työt käyntiin kotonasi soittamalla puh. 040 743 7545 tai laita viestiä: info@31.217.196.205 niin sovitaan yhdessä mikä on paras tapa edetä sinun remontissasi.